Gastenboek

Uw mening telt!

 
 
 
 
 
 
 
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
.
.
.
17 berichten.
Saskia Scholtes uit Leeuwarden
Als verrassing een massage cadeau gekregen van Solid worX! Nog verrassender het resultaat, boven verwachting! En nog humorvol ook. 10/10, voor herhaling vatbaar!!
Mark Laurens Rijkhoff uit Leeuwarden
Super ervaring! Meneer heeft een goed gevoel van empathie, wat ik al als fijn heb ondervonden.
Vera Atsma uit Surhuizum
Geweldig wat een super massage!
Rowena uit BREDA
Tijdens de Social Run gemasseerd in Franeker. Samen met teamgenoten goed onder handen genomen, wat ook echt nodig was. Zeker aan te raden!
Andrea uit Leeuwarden
Een super massage gehad! Pakt de problemen doelgericht aan en luistert goed naar je. Zeker een aanrader als je van een stevige massage houdt! Wat fijn dat de masseur bij je thuis komt!
Marco uit Leeuwarden
Afgelopen week heb ik een massage aan huis gekregen. John is erg enthousiast en gek op zijn vak. Dat deelt hij en straalt hij ook uit. Wat heel prettig is aan de behandeling dat John steeds vertelt wat hij gaat doen. Muziekje naar wens erbij en alles werd goed onder handen genomen. Vakkundig en met veel positieve aandacht voor mijn klachten. Het was zeer goed en zeker voor herhaling vatbaar. Een massage aan huis, het klinkt wellicht wat spannend maar het is een absolute aanrader. John maakt waar wat hij vertelt. Top!
Roland Boskma uit De Westereen
John kwam bij mij om zijn auto te keuren en we raakten een tijdje in gesprek. Ik vertelde dat ik sinds mijn 15e jaar vaak last van mijn rug had en bepaalde dingen moest laten. 16 jaar loop ik al met dat probleem en heb verschillende fysiotherapeuten bezocht. Alles hielp maar voor korte tijd. John is bij mij gekomen en heeft mij een behandeling van anderhalf uur gedaan en heeft verschillende problemen gevonden en zo goed als opgelost. Sindsdien kan ik veel meer en het blijft weg!! Vandaag ben ik voor de 2e keer bij hem geweest en moet zeggen dat alles goed verminderd is. Ik heb mijn masseur gevonden!!
Stephanie De Groot uit Leeuwarden
Best spannend, massage aan huis. Dat werd door de keurige telefonische intake al bijna helemaal weg genomen en was helemaal voorbij vanaf het moment dat John binnen kwam. Ik krijg vaak Chinese massages en ben dus wat gewend maar ik was zeer positief onder de indruk van John zijn massagetechnieken. Zeer zeker een aanrader!!! En wat een luxe dat ik na afloop niet over straat hoef maar heerlijk ontspannen in mn eigen huisje achter blijf!!!
Leon van der Hoeven uit Wilhelminaoord
Beste John,
Ik heb een herstel massage bij John gehad. Eerst telefonisch contact gehad over mijn klachten. Ik moet zeggen dat ik nog nooit zo`n doelgerichte massage heb gehad, al mijn massages vallen weg bij deze herstelmassage. Ben als herboren, bedankt voor je deskundigheid, tot de volgende keer, Leon.
Manfred uit Groningen
Als kind ooit aangereden en sinds die tijd nooit mijn linker kuit kunnen aanspannen, zelfs niet toen ik wielrenner was. Verschillende fysio`s bezocht, maar niks hielp. Toen kwam ik John tegen en hij bood mij aan ernaar te kijken. Hij vertelde me dat er een hele grote verkleving in zat en dat hij die eruit zou masseren. Na 1 massage kan ik mijn kuit weer aanspannen en voelt alles natuurlijk aan. In 1 woord: SUPER.
Hylke Kleinjan uit Britsum
Top ervaring! Goed gesprek over wat er moest gebeuren en wat ik er van verwachte. Goede technieken en zeer professionele behandeling. Erg onder de indruk voor en zeer goede prijs kwaliteit verhouding!
Maria-Louise uit Drachten
Ik vond John erg goed, duidelijk in zijn werk, wat hij ging doen. Merkte ook de zwakke plekken die hij extra in onderling overleg masseerde. De massageolie voelde niet plakkerig, maar aangenaam aan. Na de behandeling als herboren. 👍🏿 zeer zeker voor herhaling vatbaar. Maria-Louise
Martijn Houben uit Leeuwarden
Hele goede massage! Lost graag je problemen op in je lichaam zoals knopen en geeft ook nog 10 minuutjes extra tijd om zijn werk goed uit te voeren, ik ben tevreden.
Karthik uit Leeuwarden
This is our first massage for me n my wife in Leeuwarden. John is a true professional. He came home on time with his massage table, linen, special non sticky lotion and sanitizes his hands. I had a neck n lower back massage and felt very relaxed. My wife had sore neck and shoulders post her pregnancy, and he has addressed the right spots n relieved her from pain. He also specializes in feet massage. I would highly recommend it.
Patrick uit Leeuwarden
Vandaag. Een geweldige ervaring gehad. Ik loop al 7 jaar met pijn in mijn rug. Verschillende behandelaars geprobeerd. Maar vandaag de zoektocht gestopt. Solidworx weet van aanpakken naar 7 jaar is eindelijk de pijn verlicht. Hij stelde je op je gemak en legde stap voor stap uit wat hij ging doen. Echt perfect. Tot de volgende keer. Hier kijk ik naar uit.
Sietie uit Leeuwarden
Ik houd van een stevige massage. Hiervoor ben ik nu aan het goede adres. Schouders en rug voelen een stuk soepeler aan. Komt met goede adviezen.
Manon uit Leeuwarden
Dit was mijn eerste keer massage na mijn herniaoperatie.
Er word goed naar je geluisterd en hij neemt de tijd voor je. Je voelt je snel op je gemak.
was een zeer aangename ervaring en een echte aanrader!