Gastenboek

Uw mening telt!

 
 
 
 
 
 
 
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
.
.
.
66 berichten.
Aleida Mosterman uit Leeuwarden
Gisteravond een massage gehad en ik ben zeer tevreden over het resultaat. John is een vakman en weet precies waar de knopen zitten. Ik ervaar vandaag al dat mijn houding veel beter is.
Bedankt John en tot de volgende keer!
Bianca uit Leeuwarden
Dank je wel John dat je meteen voor me klaar stond vandaag. Ik ben blij met het ontspannen gevoel wat ik nu heb. Heel erg fijn!
Sandra uit Leeuwarden
Super vrolijke en vooral goede masseur! Dank je wel John voor wat je voor mij en mijn man hebt gedaan!
Margreet uit Leeuwarden
Voor m’n verjaardag stond John ‘s ochtends voor de deur! Hoe relaxed wil je je verjaardag beginnen! Het was top!
Gregory uit Leeuwarden
Een 10 met een enorme griffel!!
De massage van mijn vrouw cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Wat een geweldige ervaring, John weet echt heel goed wat hij doet. Hij heeft kracht in zijn handen en is vrolijk, enthousiast en straalt toch rust uit.
Dit was niet te vergelijken met eerdere massages die ik heb gehad, in één woord geweldig. Zelfs de moeilijk bereikbare spieren wist hij te pakken. Dit ga ik zeker vaker doen. Thanks John voor deze topmassage!
Lavera uit Harlingen
Wauw, in 1 woord wauw! Massage cadeau gekregen van mijn broertje die John 'de beste masseur ever' noemde, dus de verwachtingen waren hoog, maar dit heeft John meer daar waar gemaakt!
P. Hartman uit Leeuwarden
Vorig had ik John ook al eens voorbij zien komen. Toen niet gedaan, achteraf heel spijtig. Vandaag is hij langs geweest en in 1 woord: geweldig! Neemt de tijd, heel prettig als persoon en niet te vergelijken met massages die ik hiervoor heb gehad. Gelijk een strippenkaart gekocht. Ik zeg doen!
Lian uit Harlingen
Een kennismaking massage geboekt voor m'n vriend. Die was zo tevreden,de volgende is alweer geboekt.! Ook voor mezelf want ik ben nu wel heel nieuwsgierig 🤩
André uit Gytsjerk
Vandaag als kado van mijn vrouw een massage thuis gehad van John. Ik kamp al meerdere jaren met mijn gehele rechterkant. Al na enkele minuten heeft hij de "spots" gevonden. Tijdens de behandeling toont hij empathie voor de problemen en laat je daar door op je gemak voelen. Hij leeft met je mee. Een echte positiviteits goeroe. Hij is supersterk en je hebt echt het gevoel of er eens wat gebeurt. Type ruwe bolster blanke pit. Kortom een aanrader!! Thnx John.
Lisa uit Dokkum
Erg professioneel, heerlijke massage gehad, en een ontspannende gezichtsmassage.

☆☆☆☆☆
Iris uit Leeuwarden
Vanavond een erg goede massage gehad aan huis. Een erg vriendelijke man die doet waar hij goed in is. Zeker voor herhaling vatbaar!
Maaike uit Leeuwarden
Hele vriendelijke meneer. Top massage gehad!
Cheyenne uit Leeuwarden
Super goede massage gehad! Voel me helemaal zen en alles is los! Nog nooit zo’n goede massage gehad. Erg vakkundig, dus een echte aanrader!
Erik van der Zwaag uit Broeksterwoude
Gisteravond een massage gehad van Magic John! Heb best wel veel ervaring met diverse massages, maar dit was toch even wat anders. Wat een kracht heeft deze man in zijn vingers. Ik kom zeker terug
Maurice van der Zwaag uit Dokkum
Deze man heeft magische handen! John is een ontzettend fijne en vriendelijke man die goed luistert en het probleem perfect aanpakt. Een absolute aanrader! Ik kom zeker terug!
Sylvia uit Franeker
Een geweldige massage gehad. Ik voelde me heel erg op mn gemak en kon me goed ontspannen. John is een vakkundige en professionele masseur, een absolute aanrader! Na afloop voelde ik me herboren.
Helga de Jager uit Leeuwarden
Geweldig. Zeer tevreden. Kan me geen betere masseur wensen. Vrolijk, goed en neemt de tijd. Je bent mijn held!
Natascha van Tricht uit Leeuwarden
Een masseur met een goede bak kennis en humor.
Voor herhaling vatbaar, mijn nek en rug zijn een stuk losser.
Ashley uit Munnekeburen
Na deze massage voelde ik me weer een nieuw mens.

Met rechtopstaan deed mijn rug altijd pijn, en had ik het gebouwd, ook werd ik moe in mijn hoofd van het recht opstaan.

Na de massage lijk ik meer lucht te hebben. En kost het me geen moeite meer zowel geestelijk als in mijn rug.

Met zitten en opstaan lijk ik zonder problemen te doen. En ik voel mij niet meer vermoeid.

Na klachten van 2 jaar te hebben die steeds erger werden. Is alles verdwenen in 1 massage !!! Hoe geweldig. Een fysio of osteopaat kan hier nog een punt aan zuigen. Ik ben erg tevreden.

Ik ben blij dat ik dit heb mogen ondergaan. Een verrijking van mijn leven.
Mandy Hoevers uit Gorinchem
Tijdens onze vakantie in Friesland hebben we John laten komen voor een massage. Ik kamp al maanden met een frozen schoulder wat gepaard gaat met veel pijn en verstoorde mobiliteit van mijn arm. John is daarmee aan de gang gegaan en heeft me geweldig geholpen. De pijnlijke uitstraling in mijn arm is zo goed als weg en de mobiliteit van mijn arm is ook veel beter geworden. Dus TOP...het is jammer dat John te ver weg woont anders zou hij zeker mijn vaste masseur worden.
John bedankt!
Groetjes, Mandy
Ineke Derks uit Bedum
Net een fantastische massage gehad van John, verjaardagscadeau van mijn kinderen.
Voel me als herboren. Het was top!!!
John stelt je op je gemak, luistert naar je en masseert echt heel goed! Kortom hier was een vakman aan het werk! Dank je John!
Michelle Van Brederode uit Leeuwarden
Heerlijke massage gehad van John. Enorm op je gemak gesteld waardoor je al snel goed kan ontspannen. Zeker een aanrader. We bellen snel voor een nieuwe afspraak!
Kimberley Postma uit Kootstertille
Een erg heerlijke massage. van top tot teen nagekeken een apk voor het lichaam. John is een erg vrolijke en vriendelijke goede masseur. Hij weet je pijnlijke knopen te vinden. Een echte aanrader, heerlijk in je eigen woning.
Wilma Rodenburg-seinen uit Parrega
Als masseur heb ik een heerlijke massage gehad en een super gesprek gehad .. een prima ervaring, bedankt John
Marjo Vonderman uit Leeuwarden
Heerlijke massage gewoon in je eigen huis, zodat je daarna niks meer hoeft. Masseur weet de knopen goed aan te pakken en naar eigen wens steviger of zachter. Genoten.
Remco uit Burgum
John is een professionele masseur die met je meedenkt en op zoek gaat naar een oplossing.
Als de oplossing niet in het boekje staat, gaat hij net zo lang op zoek, tot het probleem gevonden is.
Een massage bij John zorgt ervoor dat je je weer als herboren voelt.
Aanrader.

Remco, eigenaar Fit4all Burgum.
cindy uit Leeuwarden
Ik had een specifieke vraag gericht op de cellulitis. Een vervelende aandoening waar veel vrouwen last van hebben. Na deze speciale massage zag ik duidelijk een strakkere en egale huid. Aanrader!
Joucko Wagenmakers uit Hardegarijp
Hele goede massage van John gehad. Je kan in alles merken dat hij weet wat hij doet en waarom hij het doet. Zal hem zeker aanraden en vaker vragen.
Lieke German uit Leeuwarden
Ontzettend prettig een massage aan huis. John is een zeer bekwame, behulpzame en vriendelijke masseur. Hij is ontzettend enthousiast over zijn vak en neemt echt de tijd voor je. Een aanrader!
Iris Van Der Linden uit Leeuwarden
Hele fijne massage gehad! John nam een uitgebreide massagetafel mee, zorgde voor een fijn achtergrondmuziekje en masseerde met veel passie. Ik ga zeker nog een keer boeken!
Jolanta Reijnders uit Leeuwarden
John wat een super massage vandaag, was geweldig.
Tjalling Rous uit Dokkum
John verstaat z’n vak als masseur
Wendy Nuyens
Heerlijke massage! Zeker aanrader!
Thi Thuy De Gries uit Leeuwarden
Top gozer, zeer professioneel, sociaal en fijne massages zowel sport als voet reflex.
Froukje Korporaal uit Dokkum
het was een erg leuke ervaring om mee te maken. Heb al jaren last van rug pijn en dat heeft die tot zover goed kunnen oplossen. Dankje wel John. en zeker voor herhaling vatbaar. tot de volgende keer. mensen met rug pijn of gewoon voor de ontspanning zou zeker een gokje wagen.
Tamara Tiekstra uit Leeuwarden
super goed John! bedankt! de volgende keer zorgen we voor een vrije plek voor de tafel iets verder bij de kachel vandaan.
Isa Hulshof uit Leeuwarden
De massage van John was een heel prettige ervaring. Hij is lekker zichzelf waardoor je je direct op je gemak voelt. Hij voelt precies waar de pijnpunten zitten en masseert alles lekker los.
Femke Wiersma uit Holwert
Prima massage gehad, tussen mijn werkzaamheden door, ideaal dat dit aan huis kan. Ik zou John van harte aanbevelen.
Elise Knol uit Hardegarijp
We voelen ons als herboren! Vakman!
Harriet Beckers uit Leeuwarden
John geeft hele goed massage. Weet goed de plekken te vinden die wat meer aandacht nodig hebben. Voelde met volledig op mijn gemak bij hem. Echt een aanrader. Ga absoluut een vervolg afspraak maken.
F. Bosgra uit Franeker
Echt een hele fijne massage! Ben sinds lange tijd niet zo ontspannen geweest. Vond het spannend, als vrouw alleen, maar heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Nienke Van Hout uit Leeuwarden
Zeer professionele en goede massage. 100% maatwerk, gerichte klachtbehandeling en bovenop dat alles is John ook nog een geweldige en vriendelijke man.
cindy uit leeuwarden
John geeft een goede professionele massage afgestemd op de wensen van de klant. Ik was toch enigszins sceptisch, dit gevoel was meteen weg vanwege de houding die John heeft en tevens op je gemak weet te stellen.

Een aanrader!
Esther Wijnsma uit Leeuwarden
Vandaag mijn man verrast met een massage en mezelf ook een massage kado gedaan. Was heerlijk! Echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.
Monique Baron uit Zwaagwesteinde
Was een goede fijne massage. discreet naar mij als vrouw, wat ik toch ook heel belangrijk vindt. wist waar hij het over had en mij geholpen aan mijn kwetsuren. Zal hem zeker aanbevelen bij anderen. Dank je John
Saskia uit Leeuwarden
Op mijn verjaardag een heerlijke massage gekregen van John, de 90 minuten vlogen voorbij. Naast een ontspannende massage heeft hij ook een beetje herstel massage gedaan wat meteen voor verbetering zorgde!
Het was een fijne en gezellige massage 🙂
Simone uit Friesland
Vandaag 20-11 heb ik een geweldige massage aan huis gehad van John. Hij legt van te voren alles uit met passie en humor, hierdoor raakte ik erg op mijn gemak. Ook is hij naar mij, als vrouw, heel respectvol en gunt je oa privacy om je even om te kleden en vraagt netjes of het bh bandje los gemaakt mag worden bij de massage. Hij vond snel alle knelpunten in m'n lijf en hij wist ze fantastisch goed aan te pakken en vraagt dan ook naar hoe ik het ervaar etc.

Ook vond ik het wat spannend om gemasseerd te worden ivm diverse aandoeningen, maar ook hier hield John rekening mee.

Ik ben voor het eerst in tijden super relaxed en ontspannen, just what I needed. Dankjewel John 🙏, zeker tot een volgende keer!
Helga de Jager uit Leeuwarden
Al een hele tijd loop ik bij de fysio en niets lijkt te helpen. De dokter verwees me door naar de reumatoloog totdat... Ik een massage kreeg aangeboden van mijn man. Geweldig! 70% van mijn klachten verdwenen en die andere 30% doen we de volgende keer. Na vele fysiotherapeuten heb ik de mijne gevonden. John, bedankt.
Mariska van W uit De Westereen
Een massage aan huis... Ja eh.. na lang overwegen toch de deal gekocht. toch eens proberen. het klonk best wat spannend maar het is een aanrader. Vanmorgen heb ik een massage gekregen. Wat meteen opviel is dat John meteen erg enthousiast is en merk dat het zijn passie is. Dat deelt hij en straalt hij ook uit. Ook vleugje humor zit er in. Wat heel prettig is dat John steeds vertelt wat hij gaat doen, vraagt aan je of wel/niet aangenaam is, iets opmerkt en ook er de tijd voor neemt. Ik als serieuze wegracer kwamen we achter wat racen met mij kon doen. zelf zou ik het niet voelen, top. Hij heeft het vakkundig uitgevoerd. Het was zeer goed en fijn en zeker voor herhaling vatbaar. Mariska van W
Saskia Scholtes uit Leeuwarden
Als verrassing een massage cadeau gekregen van Solid worX! Nog verrassender het resultaat, boven verwachting! En nog humorvol ook. 10/10, voor herhaling vatbaar!!
Mark Laurens Rijkhoff uit Leeuwarden
Super ervaring! Meneer heeft een goed gevoel van empathie, wat ik al als fijn heb ondervonden.
Vera Atsma uit Surhuizum
Geweldig wat een super massage!
Rowena uit BREDA
Tijdens de Social Run gemasseerd in Franeker. Samen met teamgenoten goed onder handen genomen, wat ook echt nodig was. Zeker aan te raden!
Andrea uit Leeuwarden
Een super massage gehad! Pakt de problemen doelgericht aan en luistert goed naar je. Zeker een aanrader als je van een stevige massage houdt! Wat fijn dat de masseur bij je thuis komt!
Marco uit Leeuwarden
Afgelopen week heb ik een massage aan huis gekregen. John is erg enthousiast en gek op zijn vak. Dat deelt hij en straalt hij ook uit. Wat heel prettig is aan de behandeling dat John steeds vertelt wat hij gaat doen. Muziekje naar wens erbij en alles werd goed onder handen genomen. Vakkundig en met veel positieve aandacht voor mijn klachten. Het was zeer goed en zeker voor herhaling vatbaar. Een massage aan huis, het klinkt wellicht wat spannend maar het is een absolute aanrader. John maakt waar wat hij vertelt. Top!
Roland Boskma uit De Westereen
John kwam bij mij om zijn auto te keuren en we raakten een tijdje in gesprek. Ik vertelde dat ik sinds mijn 15e jaar vaak last van mijn rug had en bepaalde dingen moest laten. 16 jaar loop ik al met dat probleem en heb verschillende fysiotherapeuten bezocht. Alles hielp maar voor korte tijd. John is bij mij gekomen en heeft mij een behandeling van anderhalf uur gedaan en heeft verschillende problemen gevonden en zo goed als opgelost. Sindsdien kan ik veel meer en het blijft weg!! Vandaag ben ik voor de 2e keer bij hem geweest en moet zeggen dat alles goed verminderd is. Ik heb mijn masseur gevonden!!
Stephanie De Groot uit Leeuwarden
Best spannend, massage aan huis. Dat werd door de keurige telefonische intake al bijna helemaal weg genomen en was helemaal voorbij vanaf het moment dat John binnen kwam. Ik krijg vaak Chinese massages en ben dus wat gewend maar ik was zeer positief onder de indruk van John zijn massagetechnieken. Zeer zeker een aanrader!!! En wat een luxe dat ik na afloop niet over straat hoef maar heerlijk ontspannen in mn eigen huisje achter blijf!!!
Leon van der Hoeven uit Wilhelminaoord
Beste John,
Ik heb een herstel massage bij John gehad. Eerst telefonisch contact gehad over mijn klachten. Ik moet zeggen dat ik nog nooit zo`n doelgerichte massage heb gehad, al mijn massages vallen weg bij deze herstelmassage. Ben als herboren, bedankt voor je deskundigheid, tot de volgende keer, Leon.
Manfred uit Groningen
Als kind ooit aangereden en sinds die tijd nooit mijn linker kuit kunnen aanspannen, zelfs niet toen ik wielrenner was. Verschillende fysio`s bezocht, maar niks hielp. Toen kwam ik John tegen en hij bood mij aan ernaar te kijken. Hij vertelde me dat er een hele grote verkleving in zat en dat hij die eruit zou masseren. Na 1 massage kan ik mijn kuit weer aanspannen en voelt alles natuurlijk aan. In 1 woord: SUPER.
Hylke Kleinjan uit Britsum
Top ervaring! Goed gesprek over wat er moest gebeuren en wat ik er van verwachte. Goede technieken en zeer professionele behandeling. Erg onder de indruk voor en zeer goede prijs kwaliteit verhouding!
Maria-Louise uit Drachten
Ik vond John erg goed, duidelijk in zijn werk, wat hij ging doen. Merkte ook de zwakke plekken die hij extra in onderling overleg masseerde. De massageolie voelde niet plakkerig, maar aangenaam aan. Na de behandeling als herboren. 👍🏿 zeer zeker voor herhaling vatbaar. Maria-Louise
Martijn Houben uit Leeuwarden
Hele goede massage! Lost graag je problemen op in je lichaam zoals knopen en geeft ook nog 10 minuutjes extra tijd om zijn werk goed uit te voeren, ik ben tevreden.
Karthik uit Leeuwarden
This is our first massage for me n my wife in Leeuwarden. John is a true professional. He came home on time with his massage table, linen, special non sticky lotion and sanitizes his hands. I had a neck n lower back massage and felt very relaxed. My wife had sore neck and shoulders post her pregnancy, and he has addressed the right spots n relieved her from pain. He also specializes in feet massage. I would highly recommend it.
Patrick uit Leeuwarden
Vandaag. Een geweldige ervaring gehad. Ik loop al 7 jaar met pijn in mijn rug. Verschillende behandelaars geprobeerd. Maar vandaag de zoektocht gestopt. Solidworx weet van aanpakken naar 7 jaar is eindelijk de pijn verlicht. Hij stelde je op je gemak en legde stap voor stap uit wat hij ging doen. Echt perfect. Tot de volgende keer. Hier kijk ik naar uit.
Sietie uit Leeuwarden
Ik houd van een stevige massage. Hiervoor ben ik nu aan het goede adres. Schouders en rug voelen een stuk soepeler aan. Komt met goede adviezen.
Manon uit Leeuwarden
Dit was mijn eerste keer massage na mijn herniaoperatie.
Er word goed naar je geluisterd en hij neemt de tijd voor je. Je voelt je snel op je gemak.
was een zeer aangename ervaring en een echte aanrader!