Stoelmassage/bedrijfsmassage

Stoelmassage
Werknemers die zich goed voelen, zijn productiever en hebben minder verzuim. Het aanbieden van stoelmassage op de werkplek draagt bij aan een effectieve en krachtige ondersteuning voor gezondheidsmanagement. Uw organisatie en uw medewerkers zullen beter af zijn.

Gemotiveerd personeel
Mijn stoelmassages zijn preventief en effectief voor de behandeling van werkgerelateerde klachten. De massages helpen uw personeel gemotiveerd en fit te blijven, wat bijdraagt aan een ontspannen en aangename werkomgeving. Ik neem de logistiek voor het organiseren van massages graag van u over. Stoelmassage kan in alle soorten werkomgevingen worden aangeboden.

Gezond personeel
Onderzoek en ergonomisch advies over de werkplek zijn inbegrepen in de service en er word verwezen naar de arts of therapeut wanneer dat nodig is. Ik draag er bij aan dat u een ‘gezonde organisatie’ heeft — dus ik adviseer ook over fysieke vitaliteit en lichaamsbeweging.

Cervicale houdingssyndroom
Als er lang een verkeerde houding aangenomen word bijvoorbeeld achter een pc, dan kan er in de nek een bult ontstaan (cervicale houdingssyndroom). Dit kan op lange termijn een groter probleem worden. Daarom is een bedrijfsmassage van groot belang om problemen zoals het cervicale houdingssyndroom in een vroeg stadium te ontdekken. Mijn technieken behalen goede resultaten en werken preventief.

Voordelen stoelmassage

  • Een preventieve behandeling van werkgerelateerde klachten
  • Het aantoonbaar lagere ziekteverlof opgenomen
  • Gemotiveerde en gezonde medewerkers
  • Voordelige tarieven
  • Behandeld worden door een gediplomeerd masseur
  • Belastingvoordelen